wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women wigs for women paula young wigs wigs wig shampoo short hair wigs wigs wigs
За нас

СИВ ОХРИД Д.О.О. е фирма која се занимава со трговија со канцалариски материјали, школски прибор како и производство т.е. конфекција на ролни од офсет и термо хартија.

Почетоците на фирмата се направени во 1994год. со отворање на една книжарница. Развојот е правен постепено со сопствен капитал. Во 1998год. отворена е и втора книжарница. Наредната 1999 година е отворено призводството, најнапред во една мала просторија под закуп, па потоа во 2002год. во сопствени простории. 

 

Од 2000 г. започна нашата успешна соработка со компанијата Келер од Германија, која соработка трае до денес. Во овој период имаме стекнато ексклузивно право за увоз на термо хартија за Македонија. 

До сега се прави постојан развој на фирмата со опрема и возен парк како: флексо штампач, нова машина за конфекција, транспортни средства и др.

Перспективата на фирмата ја гледаме во експорт на наши производи за Албанија и Грција.

Пишете ни

Мешани слики